Stanga
Dreapta

Termeni Si Conditii

Ordonanta de urgenta nr. 123 din 01/09/2005 pentru modificarea si completarea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe: Art. 1398. Constituie infractiune si se pedepseste cu inchisoare de la 1 an la 4 ani sau cu amenda de la 2.500 lei (RON) la 40.000 lei (RON) punerea la dispozitie publicului, inclusiv prin Internet sau prin alte retele de calculatoare, fara consimtamantul titularilor de drepturi, a operelor ori a produselor purtatoare de drepturi conexe sau de drepturi sui-generis ale fabricantilor de baze de date ori a copiilor acestora, indiferent de suport, astfel incat publicul sa le poata accesa in orice loc sau in orice moment ales in mod individual.

Site-ul WwW.YouMovie.UcoZ.CoM NU detine niciunul din fisiere. Totul este informativ ! Nu ne asumam raspunderea pentru descarcarea sau vizualizarea fiecaruia. Vizitatorii au obligatia de a sterge orice fisier in maxim 24 de ore de la descarcare si cumpararea lui de la distribuitorii autorizati !

SERVERUL site-ului WwW.YouMovie.UcoZ.CoM NU stocheaza/gestioneaza absolut nici o informatie. 
Ca si utilizatori nu trimiteti materiale ce contravin regulilor din articolul mentionat. mai sus La raportarea unui clip de catre un utilizator sau la cererea autorului cu drepturi depline  asupra clipului respectiv vom inlatura orice material in maxim 12 ore.


RO : Streaming-ul nu este furnizat de WwW.YouMovie.UcoZ.CoM si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate. Serviciile de streaming sunt furnizate de VideoBB, Sharing Hoes, Novamov si alte servicii de streaming. Filmele sunt adaugate zilnic de utilizatorii nostri dupa ce au fost aprobate.


EN : Streaming it`s not provided by WwW.YouMovie.UcoZ.CoM and we don`t asume any responsability for quality and the content of the broadcasted videos. Streaming services are offered by VideoBB, Novamov, SharingHoes or other streaming services. The movies are added daily by our users after they have been aprooved.

Sunteti de acord ca folosirea site-ului WwW.YouMovie.UcoZ.CoM se face pe propria raspundere. WwW.YouMovie.UcoZ.CoM nu garanteaza acuratetea sau deplinatatea continutului acestui site web sau oricaror site-uri cu care face legatura acest site si nu-si asuma nici o raspundere pentru :

1) erori, greseli ale continutului; 
2) raniri personale sau pagube materiale de orice natura rezultand din accesarea site-ului de catre dumneavoastra; 
3) orice intreruperi sau incetari de trasmitere de date catre sau de pe site-ul WwW.YouMovie.UcoZ.CoM  ; 
4) orice bug-uri, virusi, troieni sau alte asemenea ce pot fi transmise catre sau prin siteul WwW.YouMovie.UcoZ.CoM de catre orice terta parte.

Speram sa fiti de acord cu aceste Reguli si sa nu avem Probleme 

Va Dorim Vizionare Placuta !

Forma intrarii

Cautare

Calendar

«  Noiembrie 2019  »
LnMrMrcJoiVnSaDm
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930

Sondajul nostru

Va Plac Filmele
Total răspunsuri: 10

Mini-chat

Prietenii site-ului

Statistica


Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0

Taguri

 Copyright 2011 © All rights reserved to YouMovie.Ucoz.Com   Filme online - Lumea ta, Lumea HD
|
|Sitemap|HTML Sitemap|ROR Sitemap|Sitemap-urllist|
Filme Online live, Cinema la Tine Acasa, Filme Subtitrate Online, Filme noi, Seriale Online Gratis
© 2011 YouMovie.Ucoz.Com
YouMovie.Ucoz.Com - Toate Drepturile Rezervate
Design by YouMovie.Ucoz.Com 


  Promovare Site - Top123.ro Filme Online Gratuite Top66 Statistici


All rights reserved to YouMovie.Ucoz.Com
Episoadele Serialelor tale Favorite vor fi Online pe Site dupa 1, 2 ore de la Difuzarea lor la TV !
Va Dorim Vizionare Placuta